Menu
 
Jamie M   06 Apr 2021, 9:18 pm
#1
bygone era u/s, error 404.

"Repair on return"  Rolleyes
Andreos1   06 Apr 2021, 10:45 pm
#2
(06 Apr 2021, 9:18 pm)Jamie M wrote bygone era u/s, error 404.

"Repair on return"  Rolleyes

Click on it via the hamburger in the top left hand corner. Seems to work that way.

'Illegitimis non carborundum'
LVK 404L   13 Apr 2021, 8:07 am
#3
(06 Apr 2021, 10:45 pm)Andreos1 wrote Click on it via the hamburger in the top left hand corner. Seems to work that way.
It has never let me in for a month or so now. Always comes up saying I am logged out (but I'm not). When I try to go in via log in I then get the 'Not Found ' error message
Andreos1   13 Apr 2021, 9:06 am
#4
(13 Apr 2021, 8:07 am)ifm001 wrote It has never let me in for a month or so now. Always comes up saying I am logged out (but I'm not). When I try to go in via log in I then get the 'Not Found ' error message

I often get the message which logs me out and then the 'not found' error message in the main part of the forum. Sometimes between posting messages or replies.

However, I can still get on the Bygone section via the hamburger. Even if the formatting is a bit out. 

'Illegitimis non carborundum'
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
ASX_Terranova   11 Feb 2024, 3:24 pm
#5
Is the bygone era working, i cant search or view the timeline.

Twitter: @ASX_Terranova
Blog: https://asxterranova.home.blog/
  
Powered by MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.